Cookie- og privatlivspolitik

Disse videoer hittede viralt i 2015

Den dansende hamstrer, en forklædt Ronaldo og en lummer reklame. Se de virale hits fra året, der gik.

  • Dato: 08.01.2016

I det kommende blad, som er lige om hjørnet, gør vi status over året, der gik i pressebilleder, redaktionens fotos og skud fra de sociale medier. Men der var jo også en masse videoer, der tiltrak Danmarks og verdens opmærksomhed i året. Her er et udpluk af de sjove, forargende eller mystiske klip:

Sjove sikkerhedsinstrukser

Ingen følger med, når kabinepersonalet gennemgår sikkerheden, inden et fly letter, men ombord på dette canadiske fly gjorde de. Stewarden krydrede nemlig sin rutiner med en række sjove og komiske indfald.

Se den originale video her.

Tom Cruise giver den som sanger

Talkshowværten Jimmy Fallon står for en hel del virale hits, og et af dem var en video, hvor Tom Cruise gæster The Tonight Show og deltager i en såkaldt lipsync battle. Skuespilleren og værten konkurrerer i at mime til sange … og de er skræmmende gode til det.

Ronaldo tager fusen på folk

Forklædt som en usoigneret hjemløs smuttede Christiano Ronaldo en tur ned af gaderne i Madrid og imponerede alle forbipasserende med sine fodbodltalenter, inden han fjernede sin forklædning til stor overraskelse for alle. Videoen var en del af en reklame for fodboldspillerens nye hovedtelefoner.

Akrobatisk hamster

En gut fangede en hamster, der havde en fest med at lave flikflak bagover gang på gang, og klippet blev vist over 100.000 gange på få dage.

Den lumre Spies-reklame

“Do it for mom” hedder Spies’ virale hit, der efter et døgn havde omkring 1,5 millioner visninger. Videoen skal lokke forældre til at investere i fremtiden ved at købe en ferie under sydens sol til deres børn … så de kan få lidt tid for sig selv, om man så må sige.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev