Få billederne frem i lyset

Få dine billeder frem i lyset

Alt for mange billeder ligger og samler støv på harddiske og i skuffer, men det skal være slut. Digital FOTO har en mission: Billederne frem i lyset. Læs mere om gode bud, rabat og din bedste ven til fotokøb.

6. oktober 2016

Ifølge en ny undersøgelse fra Professional Photographers of America lever rigtig mange billeder en trist tilværelse på harddiske, telefoner og i mappesystemer - i fare for at forsvinde, når mobilen eller computeren går i stykker.

Flere end fire ud af ti svarer, at de slet ikke printer billeder mere, mens hver fjerde ikke kan huske, hvornår de sidst har printet minderne ud på papir.

70 procent svarer, ikke så overraskende, at de ikke ejer fotoalbums.

Del dine gode idéer på Facebook

Der er masser af gode måder at vise de bedste pletskud frem, og derfor har vi i magasinet Digital FOTO lanceret en artikelserie med fokus på netop dette.

Her er vi indtil videre kommet omkring virtuelle museer, rispapirlamper, pauseskærmbilleder og meget mere.

Men hvordan viser du dine billeder frem? Del dine erfaringer og gode idéer til at få billederne frem i lyset med os på Facebook, så kan du måske hjælpe andre til at blive bedre til at få billederne ud af computeren.

Få rabat på fotobog og hjælp til køb

Hvis du foretrækker en af de gode, klassiske løsninger som en flot, personlig fotobog, har vi skaffet en rabatkode til dig fra CEWE, så du spare 100 kroner på din egen fotobog. Se mere her.

Hvis du gerne vil printe dine billeder hjemme i stuen, kan vi anbefale dig at bruge GearGuiden til at tjekke vores anmeldelser af fotoprintere.

Gearguiden har netop fået et løft, så den er smart og overskuelig – og virker fra mobilen.

Her er fx tre bud på fotoprintere til A3 under 2500 kroner.

> Læs også vores guide til den nye Gearguide: Få adgang til alle Gearguidens anmeldelser i Digital FOTO

Husk i øvrigt altid at lave backup af dine billeder, så de ikke forsvinder, når din computer en dag lader livet. Backup med en Cloud-løsning giver dig muligheden for at tilgå dine billeder overalt, ligesom du er sikret i tilfælde af brand eller tyveri.

Som abonnent på magasinet Digital FOTO får du gratis 50 GB plads i skyen med Keepit. Læs mere her:50 GB GRATIS backup til dig.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...