Cookie- og privatlivspolitik

Fang dit hverdagsliv og del det med verden

Stort internationalt fotoprojekt opfordrer alle til at fortælle om deres liv ved at tage billeder i løbet af tirsdag. De deles med andre i stort fotogalleri.

  • Dato: 14.05.2012

Find dit kamera frem og gør dig klar til at tage en masse pletskud i løbet af tirsdag. Så kan du nemlig være med i et verdensomspændende fotoprojekt, der skal dokumentere hverdagslivet kloden rundt. Det eneste krav er, at billederne skal tages tirsdag den 15. maj.

Organisationen Expressions of Humankind og aday.org står bag den store fotobegivenhed, hvor både professionelle og entusiaster opfordres til at skyde løs og på den måde fortælle om deres hverdag. Billederne skal være indenfor kategorierne hjem, arbejde og forbindelser.

Når man har udvalgt de bedste billeder, skal de lægges op på et stort fotogalleri, som du får adgang til, når du har tilmeldt dig på aday.org. Herefter kan du tilføje nøgleord og oplysninger om både billederne og dig selv. Hvis du er heldig, kommer et af dine pletskud måske med i bogen ”A Day In the World” eller med i en udstilling. Du kan på engelsk læse meget mere her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev