Cookie- og privatlivspolitik
Fang julemanden

Fang julemanden!

Han ser dig, når du sover, og han ved, hvornår du er vågen, men nu skal det være slut! I år skal du fange ham på fersk gerning, og vi fortæller dig hvordan.

  • Dato: 22.12.2015

Julemanden er en snu rad, som sniger sig ind i dit hjem, mens du ligger trygt i din seng og sover. Men er det nu også helt i orden? Nej, vel? Så fyr op under kaffemaskinen og find dit bedste kameraudstyr frem, for her kommer vores bedste tips til julemandsfotografering!


Overvågning

For at fange julemanden midt i sine lyssky gerninger, skal du være vågen. Men lad os bare være ærlige – du løber sikkert tør for koffein og kommer til at lukke øjnene i det øjeblik julemanden kravler ud af kaminen. Derfor må du først og fremmest sætte overvågningskameraer op de mest oplagte steder: tagryggen, skorstenen, i juletræet og ikke mindst i dåsen med småkager og på mælkehylden i køleskabet!


Mangler du en spionkuglepen? Klik her
Lær alt om GoPro

Brug mobilen

Du behøver ikke et dyrt spejlreflekskamera og alverdens optikker for at tage billeder af julemanden. En helt almindelig smartphone kan snildt klare jobbet.
Få bedre fotos med mobilen

Julemanden i levende billeder

Det er naturligvis rigtig fint at tage billeder af julemanden, men med videooptagelser af manden i rødt og hvidt står du endnu stærkere i din sag.
Det bedste grej til dine videooptageler
Endnu bedre videolyd

Lys op

Det nytter selvfølgelig ikke, at du lader lyset brænde i hele huset. Så risikerer du bare, at julemanden flyver videre, uden at aflægge dig et besøg. Du må derfor være forberedt på at tage billeder under svage lysforhold.
Forrygende billeder under svage lysforhold
5 tips, der gør dine blitzbilleder skarpere

Op i luften

Julemanden vil helt sikkert forsøge at flygte, når han først har opdaget, at du ikke ligger i din seng. Skynd dig derfor ud af huset med din kameradrone (som naturligvis står klar ved hoveddøren) og skyd julemandens himmelflugt med den.
Fang julemanden med droner
Ekspertens bedste luftfotos

Backup!

Nu har du billederne i hus, men arbejdet slutter ikke her. For tænk nu hvis alle billederne blev væk! Det må de endelig ikke, og derfor kommer her tre gode råd: backup, backup og backup!
Sådan laver du backup af telefonens billeder
Verdens nemmeste backup
Få julemandsbillederne i skyen

Den store afsløring

Med billederne godt gemt væk her og der og alle vegne, er det nu tid til at vise dem frem for resten af verden - men selvfølgelig ikke uden betaling. Afslørende billeder af julemanden kan være mange penge værd.
Tjen penge på at sælge dine fotos
Overfør fotos trådløst

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev