Cookie- og privatlivspolitik
 Faye Dunaway, Beverly Hills, Terry O'Neill

Berømte fotos på auktion

For første gang nogensinde afholder Sotheby's live-auktion på ebay, og det sker med en række berømte fotos fra kendte og betydningsfulde fotografer, fra Ansel Adams til Olafur Eliasson.

  • Dato: 31.03.2015

Med et potentielt publikum på 155 mio. skulle det være muligt at nå vurderingspriserne, når det berømte engelske auktionshus Sotheby's New York-afdeling holder deres første live-auktion via ebay med titlen Photographs.

Den virtuelle hammer løftes 1. april klokken 16.00 på vores breddegrader, og er berammet til klokken 1:00 om natten. Debuten skydes af med 188 berømte fotos fra en række betydningsfulde fotografer. Det er navne som Ansel Adams, Olafur Eliasson, Vik Muniz, Carrie Mae Weems, Richard Avedon, Paul Strand, Lee Friedlander, László Moholy-Nagy, Man Ray, Helmut Newton, Irving Penn, Berenice Abbot, Henri Cartier-Bresson, W. Eugene Smith og mange flere.

Helt praktisk kommer det til at foregå på den måde, at hvert foto er til salg i to minutter, og den sidst/højestbydende vinder buddet.

Billedet herover viser Faye Dunaway på et hotel i Beverly Hills, taget af Terry O'Neill. Det er vurderet til mellem 10-15.000 dollars, ca. 70-100.000 kroner.

To fotos dyster om at blive det dyreste. Et af Marilyn Monroe taget af Richard Avedon. Det er vurderet til mellem 50-70.000 dollars, ca. 350-500.000 kroner. Samme vurdering får billedet Punto de Fuga af Helena Almeida.

Læs mere her:

http://www.ebay.com/clt/sothebys/upcoming

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev