Cookie- og privatlivspolitik

Bliv en stjerne til gadefotografi

Den danske, prisbelønnede fotograf Klaus Holsting arrangerer nu kurser i Berlin, hvor du får indblik i de bedste teknikker til by- og gadefotos.

  • Dato: 17.04.2015

At fotografere fremmede mennesker er vanskeligt for de fleste, og det er en af de største udfordringer ved fotogenren gadefotografi – eller street photography. Det bliver omdrejningspunktet for et nyt fotokursus med den danske fotograf Klaus Holsting ved roret. Klaus Holsting har blandt andet markeret sig som pressefotograf ved både Politiken og Dagbladet Information.

Berlin er valgt som location på grund af byens fantastiske historie, den venlige rummelighed, der møder en, når man færdes i byens gader. Her er intet redskab bedre end kameraet til at åbne og forstå en by. Og ingen by er mere fotogen end Berlin.

Med base hos den berlinske fotoskole Neue Schule für Fotografie tæt på Alexander Platz, vil man blandt andet lære, hvordan man tager styringen i situationen, og kommer tæt på mennesker, man gerne vil fotografere. Desuden vil der være fokus på emner som lys, komposition og teknik. Der afholdes to kurser af fem dages varighed. Et fra den 4. til 9. august og et fra den 11. til 16. august. Prisen for et kursusforløb er 500 Euro. Du kan læse mere om kurset her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev