Cookie- og privatlivspolitik

Deltag i Nature Photo Camp og vind præmier

Der er stadig ledige pladser i det forrygende fotoarrangement, hvor du lærer fra Nordens dygtigste naturfotografer

  • Dato: 28.09.2011

Der venter massevis af spændende foredrag og inspiration, når det unikke fotoarrangement Nature Photo Camp løber af stablen den 5. og 6. november 2011. Her vil nogle af nordens dygtigste naturfotografer give deres bedste tips, og vi fra DIGITAL FOTO er selvfølgelig også til stede for at lære dig de allerbedste tricks i Photoshop.

Hvis du deltager, er det endda muligt at vinde flotte præmiere i form af blandt andet et Canon EOS 7D, et Nikon D7000 eller et stativ fra Manfrotto. Du kan læse mere om præmierne og tilmelde dig fotoarrangementet her.

Lørdag vil du blandt andet kunne høre et fantastisk foredrag af Magnus Elander fra Sverige, som fortæller om sit arbejde med fotoprojektet De Fem Stora, og tager os med i jagten på fx ulv, bjørn og los. Roy Mangerness fra Norge vil vise en række billeder fra både vinter og sommer fra den fantastiske øgruppe Svalbard nord for Norge.

Om søndagen vil blandt andet Jesper Tønning fortælle om sin fritidsinteresse, som er blevet til en livsstil, mens Lassi Rautiainen fra Finland vil fortælle om fotografering af ulve, bjørne, jærv, ørne og andre fugle i Finland. Du kan læse om det fulde program her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev