Cookie- og privatlivspolitik

Få inspiration fra nogle af verdens bedste fotografer

Nikon har inviteret to verdensberømte dokumentarfotografer til København, hvor du kan se deres billeder og høre om, hvordan de blev til.

  • Dato: 22.01.2013

Trænger du til ny inspiration til dine billeder, så kan det være værd at slå vejen omkring Dagmar Teatret i København tirsdag den 5. februar, hvor dokumentarfotograferne Andrea Bruce og Pep Bonet kommer og viser nogle af deres billeder frem og fortæller historier fra deres rejser i verden. Journalisten Mads Brügger, som er programchef på Radio24syv, vil være vært og interviewer ved arrangementet.Amerikanske Andrea Bruce har arbejdet otte år på avisen Washington Post og har i de seneste ti år fotograferet i urolige områder som Irak og Afghanistan. Hun har vundet flere priser for sit arbejde, blandt andet er hun fire gange blevet kåret til Årets fotograf af White House News Photographers Association.Pep Bonet er en spansk fotograf, der blandt fokuserer på afrikanske konflikter, men også har fulgt rockbandet Motörhead i en længere periode. Også han har vundet flere priser, blandt andet ved World Press Photo.

Det er Nikon i Norden, der står bag seminariet i samarbejde med fotokollektivet NOOR, som både Andrea Bruce og Pep Bonet er medlem af. Det koster 149 kroner at deltage, og du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her. Arrangementet starter klokken 16.00 og varer til klokken ca. 19.00. Det er god idé at komme lidt før, så man kan nå at blive registreret.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev