Cookie- og privatlivspolitik
The Color Run Night

Fang farver i natten

The Color Run kommer nu til København i en speciel natteversion, hvor farverne er selvlysende. Det skulle kunne give nogle spektakulære fotos.

  • Dato: 21.08.2015

Den 18. september indtager the Color Run Night Ørestad Syd i København med et farverigt aftenløb og stemningsfuld neonlyskunst.

Eventet, der har gået sin sejrsgang over USA, går ud på, at deltagerne løber i mørke. Undervejs løber de gennem funklende sæbebobler og bliver overhældt med UV-farvepulver, der lyser op i nattemørket.

”The Color Run Night er en blanding af løb og fest, og er for folk i alle aldre. Fordi det foregår om aftenen, og er en oplevelse ud over det sædvanlige, tiltrækker det alle typer mennesker og løbere, fra lokale beboere, løbeklubber, firmaer og kærestepar – til familier og deres børn ned til 10 års alderen. Der er en helt særlig stemning til dette løb”, mener løbsdirektør i The Color Run Nordic, Christian Thomsen, der har deltaget i The Color Run Night i New York City.

Det er første gang, The Color Run Night kommer til Danmark, men der er allerede over 15.000 følgere på Facebook, se her: https://www.facebook.com/events/912176188838521

Arrangørerne forventer mere end 6000 deltagere. Billetter kan man købe her: https://billetto.dk/da/events/the-color-run-night-koebenhavn

Når deltagerne har gennemført løbet, lover arrangørerne at begivenheden fortsætter med en storslået lysfest og koncert med dans.

The Color Run Night

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev