Cookie- og privatlivspolitik
Fem fantastiske fotoudstillinger

Fem fantastiske fotoudstillinger

Hvis sommervejret ikke arter sig, er der masser af muligheder landet over for at søge tilflugt indendørs og nyde en smuk, spændende eller eftertænksom fotoudstilling. Vi har samlet fem gode bud her.

  • Dato: 15.07.2015

SURFACE
Søren Solkær
Øksnehallen, 13. juni – 29. juli

Den internationalt anerkendte danske fotograf Søren Solkær er på en verdensomspændende fototurné, og i Øksnehallen kan man opleve ikke mindre end 122 smukke iscenesatte portrætter af de mest betydningsfulde kunstnere på den internationale street art scene, hængt op i et netværk af gader og gavle, som sammen skaber en fantasiby.

JETTE BANG I DIALOG
Jette Bang
Fotografisk Center, 5. juni – 16. august

Siden 1936 har den danske fotograf Jette Bang foretaget masser af rejser til Grønland og taget en lang række intense billeder af grønlænderne, deres hverdag, liv og land. Jette Bangs billeder er især anerkendt for deres dokumentariske og historiske værdi, og i denne udstilling bliver de sat i nutidig perspektiv side om side med tre yngre, grønlandske fotografers værker.

OUT OF FOCUS
Astrid Kruse Jensen
Esbjerg Kunstmuseum, 6. juni – 6. september

Erindringer, poesi, uvirkelighed og drøm er nogle af de fænomener, Astrid Kruse Jensen kommer ind på i sine fotografiske værker. De senere år har hun bevæget sig være fra de mørke og kontrastfyldte billeder og ind i et mere sårbart univers. Billederne på udstillingen er taget med polaroidkamera og projiveret op på smukke halvtransparente tekstiler, der hænger fra loftet.

DANMARKS KYSTER
Janne Klerk
Sophienholm, 11. juli – 13. september

Igennem 3 år har fotograf Janne Klerk rejst langs Danmarks 7500 kilometer lange kystlandskab, besøgt øer, sejlet med færger, kørt over broer og fotograferet den mangfoldighed, Danmarks kyster indeholder. Det samlede materiale fra rejserne udkommer som bogværk i forbindelse med åbning af udstillingen “Det store i det små – langs Danmarks kyster”.

MIRAGE
Susan de Witt
Danmarks Fotomuseum, Herning, 4. juni – 27. september 2015

Susan de Witts analoge, næsten glemte fotografiske teknikker, giver kornede og kontrastrige billeder med et helt nyt visuelt udtryk, der i kombination med blandt andet dobbelteksponering og sløring giver det, hun kalder en spejling af sine tanker. Mange billeder er af kvinder, og her formår Susan de Witt at kombinere fotografiet med hendes anden store interesse, mode. Dette er de Witts første soloudstilling i Europa.

Billede: Søren Solkær

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev