Cookie- og privatlivspolitik

Gratis fotodag i Skandinavisk Dyrepark

På søndag går det løs, og vi kan glæde læserne med en opdateret dagsplan. Udover Hilmer og Koch kan du også møde Thomas Nykrog. Desuden vil Canon, Nikon og Olympus være repræsenteret.

  • Dato: 19.08.2011

De to prisbelønnede naturfotografer, Morten Hilmer og Søren Koch, der skriver og fotografer for magasinet DIGITAL FOTO, inviterer til fotodag i Skandinavisk Dyrepark på Djursland. Når entréen til parken er betalt, er det gratis at deltage, og det foregår søndag den 21. august fra klokken 11-16.

Dagens program er fyldt med godbidder til hobbyfotografen. Blandt andet får du mulighed for at se og prøve det nyeste fotogrej, og du kan lære at justere dine objektiver, så de giver skarpere billeder. Kom helt tæt på parkens bjørne, hvor Hilmer og Koch er klar med en masse optagetips, så du kan blive en bedre fotograf.

Canon Danmark har desuden meldt sig under fanerne og deltager også med en repræsentant i samarbejde med PhotoCare Grenå. De liner op med kameraer og objektiver i alle klasser. Nikon har sendt deres tunge skyts, og der bliver vist objektiver i 400 mm F2.8-klassen. Olympus har valgt at sende PhotoCare Grenå 40 styk af deres sidste skud på stammen, Olympus E-P3, som endnu ikke har haft premiere i DK. Med andre ord kan du blive blandt de første, der kommer til at prøve dette fede kamera. Vi glæder os selv meget til at se dette kamera.

Vi har også udvidet programmet, så du også kan møde Thomas Nykrog, som vil holde foredrag om billedbehandling i Photoshop.

Der bliver også mulighed for at printe nogle af dine bedste skud, og så får du selvfølgelig det nye nummer af DIGITAL FOTO med hjem helt gratis. Du kan læse mere om det opdaterede program ved at klikke her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev