Cookie- og privatlivspolitik

Gratis fotoskole i marts

Digital Foto kører en fotoskole i TV2 Fri i disse uger, og det fejrer vi med gratis videoer og artikler her på hjemmesiden.

  • Dato: 18.03.2014

I disse uger har Digital Fotos chefredaktør, Klaus Nygaard, en fotoskole på TV2 Fri, hvor seerne får i alt otte lektioner i at blive en bedre fotograf.

Vi fejrer fotoskolen med en række gratis videoer og artikler, som du alle kan finde på denne webadresse. Her kan du blandt andet lære alt om at tilpasse og indstille dit kamera, så det både er skræddersyet til din smag og bliver langt hurtigere at bruge. Du kan også se tre gratis videoer, hvor du får styr på alt om ISO og fx lærer at indstille Auto ISO, så du undgår kornede billeder.

Vi har desuden samlet nogle artikler, hvor du kan læse vores stortest af avancerede kompaktkameraer og makroobjektiver, så du får købt det helt rigtige udstyr. Du skal blot oprette dig som bruger for at hente disse artikler. De gratis videoer og tests kan ses kvit og frit her i marts, så skynd dig at drage fordel af muligheden.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev