Cookie- og privatlivspolitik

De største foto-nyheder fra CES

Flere producenter brød med konventionerne på årets store fotomesse i Las Vegas

  • Dato: 13.01.2012

De mest opsigtsvækkende nyheder på den store fotomesse PMA@CES var uden tvivl det nye systemkamera X-Pro1 fra Fujifilm samt Canon PowerShot G1 X. Fujifilm viste nytænkning med deres helt nye sensor. Her er pixels arrangeret i et nyt mønster, så det særlige anti-alias-filter kan droppes, hvilket burde give pivskarpe skud.

Canon brugte også PMA@CES til at lancere deres svar på den store bølge af systemkameraer. G1 X har stor sensor – faktisk større end på et Micro Four Thirds - men i stedet for udskiftelig optik er zoomobjektivet fastmonteret. Det gør kameraet kompakt, men sikrer alligevel høj billedkvalitet.

Nikon benyttede lejligheden til at vise deres nye flagskib D4 frem, hvor det mest usædvanlige er den indbyggede server. Med en trådløs sender kan man nemlig uden brug af internet eller trådløst netværk fjernstyre kameraet direkte fra en iPhone eller iPad. Spændende.

Mange producenter kom med en række nye kompaktkameraer, og det mest overaskende var Polaroids nyhed. SC1630 har nemlig styresystemet Android indbygget, så det fungerer mere som en smartphone end et kompaktkamera. Bagsiden ligner da også fuldstændigt en mobil med sin store berøringsfølsomme skærm, og via det indbyggede trådløse netværk kan man lynhurtigt dele sine billeder til sociale medier. Kameraet har en opløsning på 16,0 mio. pixels samt 3x optisk zoom.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev