Cookie- og privatlivspolitik
Fujifilm FinePix HS30EXR

Fujifilm tyvstarter fotomesse i Las Vegas

Den store fotomesse PMA@CES åbner dørene anden uge af januar, og vi sørger selvfølgelig for at følge alle de store lanceringer tæt i den kommende tid. Allerede i dag er den første store præsentation klar. Fujifilm har nemlig lanceret hele 19 nye kameraer – heriblandt flere med en nyudviklet billedchip, der giver mindre støj.

  • Dato: 05.01.2012

Den 10. januar åbner fotomessen PMA@CES i Las Vegas, og det betyder masser af kameranyheder. Her på digitalfotoonline.dk kan du i de kommende dage følge strømmen af nyheder tæt. Fujifilm har i hvert fald masser af nyt at vise frem på deres stand. De har nemlig løftet sløret for intet mindre end 19 nye kompaktkameraer. Flere af modellerne er henvendt til entusiaster og har cmos-sensorer og mulighed for at optage i raw. Det gælder fx det nye FinePix HS30EXR, der har 30x optisk zoom og 16,0 mio. pixels. Kameraet har også fået en detaljeret elektronisk søger med hele 920.000 punkter. Sensoren er en nyudviklet bagbelyst cmos, som ifølge Fujifilm skulle give 30 procent mindre støj end tidligere takket være en ny udformning af de enkelte fotodioder.

Fujifilm FinePix F770EXR

Samme sensor benyttes blandt andet også i det nye FinePix F770EXR, som er et lommekamera med 20x optisk zoom, som svarer til 25-500 mm. Der er indbygget gps, så koordinaterne skrives ind i billedernes exif-data, og ligesom HS30EXR kan kameraet optage i raw-format, og man kan skyde på fuldt manuelt program.

Fujifilm FinePix XP150

Blandt nyhederne er der også tre hårdføre modeller, der kan komme med under vandet, klarer frost og modsstår slag. FinePix XP150 har 14,0 mio. pixels og 5x optisk zoom, som svarer til 28-140 mm. Det kan komme med ned på ti meters dybde, modstår ti graders frost og er beskyttet mod fugt og sand. Desuden er der indbygget gps.

Fujifilm FinePix Z1000EXR

Noget tyder på, at vi kommer til at se mange nye kameraer med Wi-Fi. Samsung har for nylig lanceret en model, og Fujifilm holder sig ikke tilbage. FinePix Z1000EXR kan nemlig koble sig på et trådløst netværk, og man kan sende billeder til sin iPhone, iPad eller Android-enhed. Billedchippen i det tynde kamera er den samme som i HS30EXR og F770EXR.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev