Cookie- og privatlivspolitik

Husk Danmarks største fotomesse

De første 2000 besøgende får gratis gave i form af Capture One Express, men du kan også vinde et Canon EOS 650D hos DIGITAL FOTO samt høre spændende foredrag.

  • Dato: 25.10.2012

Fra i morgen fredag er Forum i København rammen om en fotofest, der har massevis at byde på for enhver fotoentusiast. De første 2000 besøgende hver dag får fx raw-konverteren Capture One Express 6 gratis som led i et samarbejde mellem Phase One og den professionelle fotoleverandør Goecker. Og hos DIGITAL FOTO kan du vinde et Canon EOS 650D.

Både Canon og Nikon tilbyder gratis Check & Clean på fotomessen, og vi er selvfølgelig på plads med vores egen stand, så du kan komme forbi og få en snak med bladets eksperter. Fx laver Thomas Nykrog workshops lørdag, hvor du få tips fra vores mest erfarne mand, men der er workshops alle tre dage.

Vi byder også på en række foredrag fra andre af bladets eksperter. Fredag fortæller vi, hvordan du får flottere billeder med Lightroom 4 og Photoshop CS6, lørdag er vi klar til at fortælle om alle nyhederne i Elements 11, og søndag fortæller Martin Paldan om hans pletskud med spændende historier fra nogle af verdens mest krævende fotoopgaver.

Der er også mange spændende foredrag fra andre fremragende fotografer som fx Joe McNally, Brutus Östling, Uri Golman og Morten Rygaard. Entre er 120 kroner, og åbningstiderne er fredag og lørdag fra klokken 10 til 18, og søndag fra klokken 10 til 17. Du kan læse mere om alle arrangementerne her. Vi glæder os til at se dig.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev