Cookie- og privatlivspolitik

Kom til Danmarks største fotomesse

Fra fredag er Forum i København rammen om en enestående fotofest, hvor du kan se et væld af foredrag lige fra DIGITAL FOTOs eksperter til verdensberømte fotografer som Joe McNally.

  • Dato: 22.10.2012

Hvis du ikke allerede har ryddet weekendens kalender endnu, så gør det straks. Fra fredag til søndag er der nemlig kæmpemæssig fotomesse i Forum i København med en sand parade af foredrag, der med sikkerhed byder på nye tips og tricks til selv den mest kyndige fotoentusiast.

DIGITAL FOTO er selvfølgelig på plads med vores egen stand, så du kan komme forbi og få en snak med bladets eksperter. Fx laver Thomas Nykrog workshops lørdag, hvor du få tips fra vores mest erfarne mand.

Vi byder også på en række foredrag fra andre af bladets eksperter. Fredag fortæller vi, hvordan du får flottere billeder med Lightroom 4 og Photoshop CS6, lørdag er vi klar til at fortælle om alle nyhederne i Elements 11, og søndag fortæller Martin Paldan om hans pletskud med spændende historier fra nogle af verdens mest krævende fotoopgaver.

Der er også mange spændende foredrag fra andre fremragende fotografer som fx Joe McNally, Brutus Östling, Uri Golman og Morten Rygaard. Du kan få det fulde overblik over de mange aktiviteter på fotomessen her. Entre er 120 kroner, og åbningstiderne er fredag og lørdag fra klokken 10 til 18, og søndag fra klokken 10 til 17.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev