Cookie- og privatlivspolitik

Verdens største fotomesse er i gang

Photokina 2012 gik i gang tirsdag, og DIGITAL FOTO var på plads, da messen åbnede. Læs om tendenserne, og se vores fotos fra åbningsdagen.

  • Dato: 19.09.2012

Så er verdens største fotomesse endelig i gang, og i løbet af de seks dage, messen varer, forventer arrangørerne over 180.000 besøgende. De kan bevæge sig rundt i ni store haller, hvor mere end 1200 udstillere viser deres produkter frem. DIGITAL FOTO var på plads i Köln i Tyskland allerede ved messens åbning.

Blandt de helt store tendenser på årets messe er wi-fi, så man trådløst kan overføre billeder fra kameraerne til printere, mobiltelefoner eller online-tjenester. Desuden er der nu ved at komme billigere full-frame-kameraer, end vi har været vant til. Som du har kunnet se her på vores hjemmeside, er både Canon, Nikon og Sony ude med nye full-frame-kameraer.

Bliver spejlrefleksudstyret for tungt at slæbe med, er der også godt nyt til fotoentusiasterne. Flere producenter er nemlig på vej med nye kompakte modeller med forholdsvis store sensorer, manuelle indstillinger og fx mulighed for at optage i raw. Herunder kan du se billeder fra åbningsdagen.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev