Tag med Digital FOTO til isbjørnenes rige Svalbard
Svalbard

Tag med til isbjørnenes rige

Få dit livs fotooplevelse

Til sommer sætter vi kursen mod Svalbard på jagt efter isbjørne, storslået natur og en fotorejse, du aldrig glemmer. Skal du med?

23. februar 2017

“En fantastisk tur, som vildt overgik vores forventninger.” Sådan lød det fra en af sidste års deltager på læserrejsen til Svalbard, og nu gentager vi succesen.

Den 13. juli 2017 er der afgang mod den arktiske øgruppe, og du kan komme med og opleve helt unik natur og skyde fantastiske billeder af blandt andet isbjørne.

Se hele programmet, og læs mere på bonnierexpeditions.dk/Svalbard.

Rejsen er særligt sammensat til vores læsere, og det historiske skib MS Nordstjernen vil fragte de fotoglade læsere rundt i de storslåede omgivelser.

Lær fra de bedste

Med på turen er chefredaktør Klaus Nygaard og den prisvindende naturfotograf Morten Hilmer, der vil sørge for at guide og undervise alle deltagere til de bedst mulige billeder.

Morten Hilmer vil også holde foredrag og undervise i billedbehandling undervejs.

Sidste år var 100 begejstrede læsere af sted, og i videoen her kan du få et indtryk af nogle af deres enestående oplevelser.


Lån grej fra Canon og Nikon

Udstyr skal ikke stå i vejen for de perfekte pletskud på denne spændende fotorejse, og derfor vil både Canon og Nikon stille et udvalg af deres allerbedste grej til rådighed for deltagerne.

Hver deltager får også en særlig velkomstpakke med rygsæk, specialmagasin om Svalbard, kikkert og meget andet.

Slå til, før det er for sent, på bonnierexpeditions.dk/svalbard.

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...