Cookie- og privatlivspolitik

Sidste chance: Kom med på læserrejse til Østrig

Nu er der kun få pladser tilbage på vores læserrejse til Østrig i slutningen af maj, så skynd dig at melde dig til. Bemærk i øvrigt ændrede datoer.

  • Dato: 21.02.2013

Alperne byder på nogle af de flotteste landskaber i hele verden, og nu kan du komme med DIGITAL FOTO på fotoworkshop til Østrig, hvor der er masser af mulighed for at skyde flotte pletskud, og hvor du samtidig får undervisning, der gør til en bedre fotograf.

> MELD DIG TIL TUREN HER

Fotoworkshoppen bliver nemlig ledet af de to professionelle naturfotografer Morten Hilmer og Søren Koch samt DIGITAL FOTOs redaktionschef, Kristoffer Engbo. Vi skal bo på et hyggeligt hotel ved Østrigs højeste bjerg Grossglockner, og herfra skal vi også på tur til Europas højeste vandfald i Krimml. Med lidt held kan vi fotografere dyr som lammegribbe og murmeldyr.

Vi har tidligere skrevet, at turen foregår fra fredag til torsdag, men vi tager af sted lørdag den 25. maj og kommer hjem fredag den 31. maj. Vi kører i bus fra forskellige byer i landet til Østrig. Prisen er 6695 kroner for abonnenter. Er du ikke abonnent, koster turen 7295 kroner. Du kan melde dig til turen her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev