Cookie- og privatlivspolitik

Tag med os på ny læserrejse

Nu kan du komme med DIGITAL FOTO på en skræddersyet fototur til de østrigske landskaber. Udover de flotte motiver er der professionel undervisning, og som abonnent får du turen ekstra billigt.

  • Dato: 26.01.2013

Alperne byder på nogle af de flotteste landskaber i hele verden, og nu kan du komme med DIGITAL FOTO på fotoworkshop til Østrig, hvor der er masser af mulighed for at skyde flotte pletskud, og hvor du samtidig får undervisning, der gør til en bedre fotograf.

Fotoworkshoppen bliver nemlig ledet af de to professionelle naturfotografer Morten Hilmer og Søren Koch samt DIGITAL FOTOs redaktionschef, Kristoffer Engbo. Vi skal bo på hotel ved Østrigs højeste bjerg Grossglockner, og herfra skal vi også på tur til Europas højeste vandfald i Krimml. Med lidt held kan vi fotografere dyr som lammegribbe og murmeldyr.

Turen foregår fra den 24. til 30. maj, og vi kører i bus fra forskellige byer i landet til Østrig. Prisen er 6695 kroner for abonnenter. Er du ikke abonnent, koster turen 7295 kroner. Du kan læse meget mere om turen i DIGITAL FOTO nr. 3, der udkommer den 31. januar. Vi åbner for tilmelding den 2. februar klokken 19.00, men du skal skynde dig, for der er kun 49 pladser på turen. Du kan melde dig til turen her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev