Cookie- og privatlivspolitik

Se med hos tre anderledes Instagrammere

Bliver inspireret og underholdt af smukke og sjove Instagram-profiler. Start med at følge med ud i verden, udforske en mand og hans hund og grine ad vanvittige faldebilleder.

  • Dato: 04.12.2015

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Mangler du inspiration til skæve, smukke eller anderledes billeder. Så brug Instagram, og begyndt fx med disse tre profiler.

@muradosmann

Med sine fantastiske billeder fra unikke vinkler på eventyrlige steder gjorde Murad Osmann hashtagget #followmeto til en sand Instagram-legende. Tag med på rejsen, og bliv inspireret og overvældet.

@thiswildidea

Gennem en slags fotodagbog giver fotografen Theron Humphrey sine følgere et sjovt, smukt og særligt indblik i et forhold mellem ham selv og hans trofaste følgesvend, hunden Maddie.

@__remmidemmi

Der bliver aldrig kedeligt, når Sandro Giordano offentliggør sine vanvittige og komiske billeder af mennesker, der er faldet med ansigtet mod jorden med et brag.

Kan du ikke få nok af de sjove og specielle faldebilleder, så læs vores interview med Sandro Giordano, der faktisk slet ikke er fotograf, men derimod skuespiller. Han fortæller om sine billeder og historierne om grådighed, fejltagelser og sportsresultater, som hører til.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev