Cookie- og privatlivspolitik
Fotograf sætter ild til historisk bygning

Fotograf brænder historisk bygning ned

Billeder med ild og lange lukkertider er fantastisk flotte, men det kan også gå helt galt. I dette tilfælde brændte en historisk bygning ned til jorden.

  • Dato: 13.05.2016

Da en gruppe fotografer i ly at natten forcerede hegnet ved Monroe Station i et nationalt fredet område i Florida, var de på jagt efter eventyr og et eventyrligt billede.


Eventyret fik de i den grad, for deres billede involverede brændende ståluld, og undervejs kom de til at antænde den historiske bygning fra 1928.

Efter et forgæves forsøg på at slukke branden, stak fotograferne af, men den ene har en måned efter den uheldige brand meldt sig selv.


At male med lys

Den uheldige episode skete, da gruppen af fotografer ville lave "spinning photography" med bygningen i centrum. Det kaldes den fotografiske genre, hvor man tænder ild til ståluld og svinger det rundt, mens man fanger det sprudlende hav af ild og gnister med lange lukkertider.

Billedet herunder fra Instragram er taget tidligere af en fotograf, som havde tilladelse til det - og som i øvrigt fotograferede i regnvejr. Men det var nok præcis dette billede, den uheldige brandstifter gik efter.Moralen må være, at når man leger med ild, skal man ikke gøre det på knastørre træbygninger fra 1920'erne i Floridas tørke - og bestemt ikke uden en skumslukker eller lignende lige ved hånden.

Efterforskningen af branden er stadig i fuld gang, og der er ikke lagt sag an mod fotografen endnu.


> Video: Mal med lys - hvis du tør...Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev