Cookie- og privatlivspolitik
Google Street View

Sjove billeder spottet på Google Street View

Google Street View kan være et ganske praktisk værktøj til at tjekke kvarteret, feriedestinationer og ruter, men hvis man går i detaljen dukker der nogle gange nogle helt fjollede billeder op.

  • Dato: 09.03.2016

Når Google sender bilen med 360 graders kamera på gaden for at lave flotte og detaljerede panoramabilleder til Google Street View, går det ikke altid helt efter planen.

En amerikansk kunstner har fundet en række sjove billeder, hvor personer mangler arme og ben, hunde har to hoveder og en enkelt kat med to ben.

Teknisk fejl med Googles kamera

Nogen vil måske mene, at Kyle Matthew F. Williams, som går under navnet keelayjams på Twitter, har haft for meget tid, når han har nærstuderet Street View og efterfølgende delt de bizarre billeder på nettet. Men billederne er i hvert fald ganske morsomme.

I nogle tilfælde skyldes billederne formentlig, at motivet har bevæget sig, mens billedet er blevet taget. Et fænomen, man også kan opleve, hvis man for eksempel skal lave panoramabilleder med sin smartphone. Præcis hvad årsagen er til de fjollede billeder, er dog uvis.

Google Street View


Google Street View


Google Street View


Google Street View

Google Street View

Google Street View blev lanceret i en håndfuld større amerikanske byer tilbage i 2007. I 2010 introducerede Google muligheden for at virksomheder kan vise deres forretninger indefra med Streetview. I dag er størstedelen af verden dækket, med undtagelse af dele af Mellemøsten, nogle mindre øer i Stillehavet, en del lande i Afrika samt store dele af Mellemamerika.

Der har også tidligere været billeder fremme af fjollede situationer på Street View blandt andet en baby, som kravler rundt alene udenfor en Guccibutik, et lig på et gerningssted og en tiger på en parkeringsplads.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev