Cookie- og privatlivspolitik

Dyr i efteråret

Efteråret er en spændende årstid for dyrefotografer. Skoven er stadig frodig, og ungerne fra forårets kuld er nu ved at være halvvoksne, men stadig mere uforsigtige end de voksne. Se, hvordan du kommer tæt på, og får det bedste ud af dit udstyr.

  • Dato: 17.09.2013

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Når vi fotograferer dyr og fugle, får vi mange unikke oplevelser, som kun varer få sekunder, og så er det altafgørende, at kameraudstyret kan betjenes hurtigt og sikkert, og at vi har fuld kontrol over teknikkerne. Et par af de ting, vi gerne vil have kontrol over er lukkertid og blænde, og med de nyere kameraers fine billedkvalitet – selv ved høj ISO – åbner der sig en rigtig god mulighed. Et nærmest skjult program, som kombinerer det bedste fra lukkertidsprioritet og blændeprioritet.

Eksponeringen er bare en af de ting, der skal være styr på, når vi har med dyr og fugle at gøre. Autofokus, komposition og baggrund skal også under kontrol, og vi skal jo også tæt på dyrene. I denne artikel giver vi dig nogle af vores bedste råd til, hvordan du kan komme godt i gang med at få lækre billeder af dyr og fugle i efteråret.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev