Adobe stockfotos på dit tøj

Adobe laver tøjserie med de mest fjollede stockfotos

Nogle stockfotos er så kiksede, at de med tiden er blevet klichéer både for fotografer og forbrugere. Nu bliver klichéen trendy i ny tøjserie fra Adobe.

19. september 2016

Adobe har fundet en alternativ men morsom måde at skabe opmærksomhed på deres stocksite, Adobe Stock.

De har nemlig designet en serie tøj med nogle af tidens mest kiksede stockfotos. De kalder det Adobe Stock Apparel.

Adobe Stock Apparel.

Stovckbilleder er tidløse fotos, som kan bruges til forskellige historier og anledninger. Der findes en række databaser, hvor medier mv. kan købe denne type billeder, og der er flere fotografer, som lever af at tage stockbilleder. Nogle gange bliver disse billeder blot ualmindeligt kiksede, og det prøver Adobe Stock at lave om på-

> Læs også: 7 stockfotos der ikke giver mening

Adobe Stock Apparel.

Stocbilledet trænger til fornyelse

"Nogle stockbilleder har fundet en plads i historiebøgerne," siger reklamebureauet Abby Priests kreative direktør, Oskar Hllquist til Petapixel.

Adobe Stock Apparel.

"Klassiske motiver er blevet overbrugt og er endt som morsomme klicheer kendt og elsket eller hadet af alle. Disse billeder lever op til deres formål, men for mig repræsenterer de den gamle verden i stockfotografi," siger han.

Han forklarer, at det er på tide, at denne type billeder går på pension og gør plads for nye klassikere og bedre billeder. Og de,t at lave dem om til en eksklusiv tøjserie er deres måde at hylde billederne på, og samtidig et forsøg på at skabe noget nyt og anderledes i genren.

Adobe Stock Apparel.

Uanset hvad, så ærger vi os over, at Adobe i første omgang kun har designet tøjet til specielle kunder, for vi vil også gerne have fingrene i sådan en t-shirt.

Se hele serien her.

Adobe Stock Apparel.

Tjek i øvrigt også dette tidligere tiltag fra Adobe Stock, hvor en haj i Photoshop genskaber en Rembrandt udelukkende af stockbilleder fra Adobes arkiv.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...