Cookie- og privatlivspolitik
Festbilleder

Så er der fest

Når familien fester, gælder det om at fange stemningen. Ved at udnytte den høje ISO og lære at mestre din flash, kan du tage billeder, som folk altid vil huske.

  • Dato: 28.02.2014

Hent artiklen her

Når familien inviterer til fest, er det oplagt at tage kameraet med. Uanset om det er en formel begivenhed som et bryllup eller en konfirmation, eller blot en børnefødselsdag, er der masser af spændende motiver at fange.


Nogle gange er flash nødvendig, men et flashglimt kan også ødelægge øjeblikket eller give hårde, grimme skygger, så den skal bruges varsomt. Hvis man ikke kan undgå flash, så kan det fx være smart at øve sig i at affyre den mod en væg, så man får et pænere og mere naturligt lys.

I andre situationer, er det bedre at undgå blitz og skrue op for ISO i stedet. Det er mere diskret og samtidig er det nemmere at udnytte det varme lys i lokalet.

Festfotografering handler i høj grad om at skyde løs, når øjeblikket er der. I denne artikel giver vi dig en række tips til, hvordan du kan tage festbilleder, som skiller sig ud, og vækker glæde hos hele familien.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev