Cookie- og privatlivspolitik

Universets bedste fotos

Verdens mest storslåede fotostudie er på rumstationen ISS, hvor motiverne skydes vægtløst 400 km over planeten. De spektakulære billeder fra rummet er skudt med helt almindelige jordnære spejlreflekser.

  • Dato: 15.09.2014

Hent artiklen her

Men det rigtige fotoudstyr kan du selv fange rumstationen ISS på den danske nattehimmel. Se, hvornår ISS svæver hen over dig på Planetariets hjemmeside.

Noget af det, som vi jordboere har kunnet drage nytte af eller bare nyde, er alle de fantastiske billeder, som de forskellige besætninger på den internationale rumstation ISS gennem tiderne har sendt ned til jorden. Med en placering i kredsløb om jorden i 300-400 kilometers højde har astronauter og de russiske kosmonauter kunnet nyde en udsigt, som de fleste fotointeresserede ville falde i svime over. Heldigvis har de samarbejdende rumorganisationer vejet det billedmæssige aspekt meget højt og prioriterer indkøb og opsendelse af professionelt fotoudstyr.

Med moderne digitale spejlrefleksers fine opløsning og høje billedkvalitet er der for alvor skabt mulighed for at levere billedmateriale, der kan få én til at mangle ilt og blive vægtløs af beundring. Det samme gælder videooptagelser og time-lapse-optagelser af himmelrummet.

I denne artikel kan du se udstyret og nogle af de nyeste og mest spektakulære fotos, som astronauterne har taget fra verdens bedste – øh, universets bedste fotostudie.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev