Cookie- og privatlivspolitik

Verdenskendt fotograf er død

Fotografen, der blandt andet har taget billeder for National Geographic, døde onsdag efter en ulykke under dykning i Norge.

  • Dato: 29.05.2015

Den amerikanske fotograf Cotton Coulson døde onsdag aften på et hospital i Tromsø efter en ulykke under dykning, skriver nationalgeographic.com. Ulykken skete i forbindelse med et krydstogt med skibet National Geographic Explorer. Cotton Coulson blev 60 år.

Cotton Coulson begyndte sin karriere på National Geographic som 21-årig, og siden arbejdede han blandt andet på The Baltimore Sun og U.S. News & World Report. Han har lavet over 40 artikler for National Geographic og National Geographic Traveler.

Han er sammen med sin hustru, den danske fotograf Sisse Brimberg, kendt for et kunstnerisk syn på fotojournalistikken. Parret har i de seneste år været eksperter på ekspeditioner med National Geographic, hvor de har lavet fototure og hjulpet turister med at få bedre billeder, og sammen har de selskabet KEENPRESS, der har lavet billeder og film om miljø, natur og livsstil.

Ulykken skete søndag den 24. maj i forbindelse på en ekspedition med 150 passagerer til Norges fjorde og til Svalbard. Under et dyk, hvor Coulson og hans dykkermakker transmitterede video til passagererne ombord på skibet, blev fotografen dårlig og mistede bevidstheden.

I Digital FOTO nr. 7/2015 bragte vi et stort interview med Cotton Coulson og Sisse Brimberg.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev