Brug din ipad som lys

Brug din tablet-pc som lys på motivet

Med dette trick kan du skabe en flot effekt i dine fotos ved hjælp af en iPad.

12. april 2016

Med en tablet-pc, som fx en iPad, kan du skabe et elegant lys i fx portrætter, som du tager indendørs. Du bruger simpelthen iPad’ens skærm til at lægge ekstra lys på motivet. Det kan være med til at opbløde skygger og skaber et flot lys i øjnene.

Herunder kan du se effekten, hvor vi på billedet til venstre blot brugte det eksisterende lys, mens modellen holdt en iPad under ansigtet på billedet til venstre. Læg mærke til, hvordan der er kommet spil i øjnene, fordi iPad’ens lys reflekterer.

Sådan gør du

Du skal blot åbne et hvidt billede på tablet-computeren og skrue helt op for skærmens lysstyrke. Har du ikke lige et helt hvidt billede ved hånden, kan du også besøge en blank hjemmeside, som fx blank.org.

Nu holder en hjælper eller personen, du fotograferer, iPad’en op til ansigtet, så den lige nøjagtig ikke kommer med på billedet, hvorefter du tager billederne.

Man kan også bruge smartphones til at skabe ekstra lys på mindre motiver, og du kan selvfølgelig bruger flere af de mobile enheder som ekstra lys fra forskellige vinkler på samme billede.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...