Cookie- og privatlivspolitik
Billede fra undersøgelsen fra National Press Photographers Association

Gode fotos huskes

Hvis dine billeder skal huskes, så tag billeder som en professionel. Det viser amerikansk undersøgelse. Vi minder samtidigt om, at du hurtigt bliver klogere på fotos ved at læse Digital Foto.

  • Dato: 28.01.2015

Den amerikanske pressefotograforganisation, National Press Photographers Association, har lavet en undersøgelse, hvor man lod et tilfældigt publikum kigge på 200 fotos, hvor halvdelen var taget af professionelle. Publikum skulle så vurdere hvilke, der var taget af en professionel og hvilke, som var skudt af amatører.

Ikke overraskende kunne testfeltet i 90 procent af tilfældende udpege de professionelle skud, men undersøgelsen viste også, at de professionelle fotos ville blive set på i længere tid og havde 50 procent større sandsynlighed for at blive delt med andre.

Testpanelet blev bagefter interviewet omkring, hvilke billeder de kunne huske. De 20 mest huskede fotos, var taget af professionelle.

I samme åndedrag husker vi på, at man i Digital Foto hurtigt får løftet sit niveau og bliver ikke alene klogere på komposition og optageteknik, men også bliver inspireret af andre entusiastiske, som professionelle fotografer.

Husk, at du kan sende dine bedste pletskud ind til vores galleri her: http://digitalfoto.dk/vind/fotokonkurrencer/maanedens-fotokonkurrence-0. De bedste skud bliver trykt i magasinet.

Læs mere om undersøgelsen her:

https://nppa.org/news/eyetracking-photojournalism-new-research-explores-...

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev