Cookie- og privatlivspolitik
Kameraskolen - lær alt om dit kamera og optageteknik

Kameraskolen

Lær, hvordan du får mest muligt ud af dit kamera. Vi har samlet 6 af vores bedste kameraskoler i én overskuelige e-bog, som du kan hente her.

  • Dato: 22.09.2014


Med en gratis profil på Digital Foto har du fri adgang til denne kameraskole. Vi har samlet 6 af vores bedste kameraskoler i én overskuelige e-bog, så du kan lære alt om:

ISO
Lær at bruge kameraets avancerede ISO -indstillinger korrekt. Det handler både om støjreduktion ved høj ISO og om, hvad du kan bruge funktionen Auto-ISO til.

Lysmåling
Lær at få optimale eksponeringer ved at vælge den rigtige lysmålermetode og indstille den korrekt. Der er også et par afgørende tricks, du bare skal kende.

Hvidbalance
Lær, hvordan du selv tager magten over kameraets hvidbalanceindstilling. Det er en fordel, både når du skyder i jpeg og raw, da farver og eksponering så bliver gengivet korrekt.

Blænde
Med blænden bestemmer du ikke bare dybdeskarpheden, så du kan fremhæve dit hovedmotiv og sløre uvedkommende elementer i bagrunden eller få alt skarpt. Indstillingen påvirker også skarpheden i fokusområdet og kan give flotte effekter.

Autofokus
Hvis billederne skal stå knivskarpe, er det vigtig at vælge de rigtige fokuspunkter alt efter motivet. Her får du også tricks til at trimme fokussystemet optimalt.

Lukkertid
I dette afsnit af vores kameraskole lærer du at kontrollere dit billedes udtryk ved at bruge forskellige lukkertider under varierende lysforhold. Der er nemlig forskel på, om en given situation kræver en lang eller en kort lukkertid.


Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev