Cookie- og privatlivspolitik

Tag billeder der snyder

Du kan tage sjove og anderledes billeder ved at vende op og ned på virkeligheden. Det eneste, du skal bruge, er et kamera og nogle venner, som er med på at skabe optiske illusioner.

  • Dato: 24.11.2013

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

I Hollywood er man ikke uvant med at snyde med proportionerne for at skabe en effektfuld illusion. Ved at udnytte afstanden mellem mennesker eller objekter er det utroligt nemt at få almindelige mennesker til at ligne kæmper eller at få en bil til at ligne et stykke legetøj. Den kreative tilgang til at opnå en helt specifik visuel effekt kan vi meget let overføre til fotografiet. Det er tilmed rigtig sjovt, for kun fantasien sætter grænserne for, hvad man kan, når tyngdekraften skal udfordres. Det handler grundlæggende om at kontrollere perspektivet med henblik på at skabe en optisk illusion. Når det er gjort rigtigt, kan man opnå de vildeste resultater – helt uden brug af Photoshop. Det er ganske enkelt en perfekt måde at udfordre sin hjerne til at tænke modsat og se nye fotomuligheder. Du skal derfor gå på opdagelse og kigge på omgivelserne på en ny måde og udnytte ekstreme kameravinkler samt eksperimentere med dybden.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev