Cookie- og privatlivspolitik

Vejen til vilde billeder: Fiskeøje

Det ultimative vidvinkelbillede får du med et særligt objektiv, som dækker en billedvinkel på 180 grader. Det er perfekt til at skabe sjove og anderledes billeder, uanset om du eksempelvis skyder arkitektur, landskaber eller portrætter.

  • Dato: 12.05.2014

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Mange landskabs og arkitekturfotografer bruger ekstreme vidvinkler for at fange det store perspektiv. Men det kan faktisk både være sjovere og mere udfordrende at gå hele vejen og bruge fiskeøje i stedet. Resultatet er nogle helt fantastisk flotte og effektfulde billeder, der formår at suge betragteren ind. Den ekstreme billedvinkel på 180 grader betyder, at du får alt med i billedet, som er foran dig – også det, du kun kan ane ud af øjenkrogen. Billedvinklen bevirker, at det billede, som rammer sensoren, er voldsomt fortegnet, men det er netop det, der gør fiskeøjeobjektiver, så sjove at arbejde med.

Her forklarer vi, hvad de forskellige fiskeøjetyper kan, og vi giver dig gode råd til optagelse. Du får også overblik over alle fiskeøjeobjektiver på markedet.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev