Cookie- og privatlivspolitik
Skyline fotografering

Storladne skylines

Med helikoptere, stilladser i 350 meters højde og nye avancerede teknikker rykker Beno Saradzic skyline-fotos flere etager op, men han vil ikke bo i storbyen.

  • Dato: 11.03.2016

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

For mig er det frossen musik, en poesi fremstillet af stål, beton og glas. Jeg ser ikke blot bygninger og gader. Jeg ser drømme, håb, det storslåede og geniale hos menneskeheden, jeg ser herlige fyldige og tårnhøje former, der dansker i lys og mørke som noder i et musikstykke. En by er som en gigantisk og uendelig koncert. Når jeg står på et tag på en skyskraber og komponerer mit billede, føler jeg mig som dirrigenten af dette enorme orkester, der bare venter på mit signal.

Sådan siger byfotografen Beno Saradzic, der har vundet flere prestigefulde priser i sit fem år korte liv som fotograf. Krig og kriser fik den 47 årige tidligere 3-d-designer til at skifte karriere, og så fandt han sig pludselig forelsket i fotografiet. Læs om hvordan han kan lugte tåge, om kun at sove hver anden dag, om en skelsættende 24. januar, hvor han fik sit livs billede på toppen af Abu Dhabi, og få hans vilde tricks til bedre bygningsbilleder. Find også ud af, hvorfor han i dag helst bor uden for byen.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev