Cookie- og privatlivspolitik

Årets produkter 2012

2012 har budt på et væld af spændende fotoprodukter, og på de følgende sider kan du se alle vores favoritter. I alt kårer vi vindere i ti kategorier.

  • Dato: 01.12.2012

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Det har været et stort kameraår, hvor især de centrale producenter har spillet med musklerne. Canon har fx lanceret de lynhurtige topmodeller EOS 5D Mark III og EOS-1D X, mens Nikon har kunnet byde på fænomenal opløsning med D800 og flagskibet D4. I alt er der faktisk sendt 16 nye spejlreflekser på gaden, hvilket er mere end dobbelt så mange som i 2011. Når det gælder spejlløse systemkameraer, er der kommet 21 nye modeller til. I forhold til markedet oplyser flere producenter, at de har oplevet et fald i salget af kompaktkameraer, mens forbrugerne nu i højere grad efterspørger avancerede kameraer med udskiftelige objektiver.

Fokus på wi-fi

Hvor 3-d var det helt store emne sidste år, har det i 2012 i højere grad handlet om kameraer, hvor indbygget wi-fi er på vej mod at blive standard samt indbygget styresystem som Android eller iOS, så kameraet taler sammen med fx smartphone eller tavle-pc.

I denne artikel kan du se vores favoritter i ti kategorier. Vi har anmeldt dem i 2012 til en karakter i den høje ende. Du kan også se årets flop, som er det produkt, der har skuffet os mest.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev