Cookie- og privatlivspolitik

Del dine fotos på alle enheder

I går aftes præsenterede Apple den ny tjeneste iCloud, der gør det muligt at sende fotos fra fx iPhone til computeren og iPad, så snart de er taget. Og det bliver tilmed gratis.

  • Dato: 07.06.2011

Til efteråret er Apple klar med den nye tjeneste, der fungerer som en ekstra harddisk på nettet. Tager man et billede med sin iPhone, sendes det straks til iCloud, der herefter sørger for at sende det videre til andre enheder, som man har koblet til tjenesten. Næsten øjeblikkeligt vil billedet derfor dukke op på en Mac, pc eller iPad.

Tjenesten kan også bruges til at holde kalendere, kontakter og e-mail synkroniseret, og ud over fotos kan man gemme op til fem gigabytes dokumenter i den gratis version. Sammen med iCloud præsenterede Apple også nyt styresystem til iPad, iPhone og iPod touch. På fotosiden kan man se frem til muligheden for at forbedre billederne ved at justere farver, fjerne røde øjne med mere.

Kameradelen er også forbedret, så man hurtigere kan starte kameraet op, og man kan få vist gitterlinjer. En stor forbedring er, at man i iOS 5, som styresystemet hedder, kan bruge en af knapperne på siden af telefonen som udløserknap i stedet for at trykke på skærmen. Denne funktion fik smilene frem under præsentationen, for Apple har tidligere smidt et fotoprogram ud af App Store, fordi det kunne bruge knappen på siden som udløserknap. iOS 5 er ligeledes klar til efteråret.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev