Cookie- og privatlivspolitik

Ekstrem usb-nøgle til backup

LaCie er klar med en hårdfør løsning til sikkerhedskopiering i form af RuggedKey, som blandt andet kan tåle at blive tabt fra 100 meters højde.

  • Dato: 13.08.2012

Hvis man er afsted på en hårdfør fototur i lidt barske omgivelser og lige har fået sine livs pletskud i kassen, så er det bare om at få taget så sikker backup som overhovedet muligt. Den bedste løsning kunne meget vel være den nye usb-nøgle RuggedKey fra LaCie.

Nyheden tåler at blive tabt fra over 100 meters højde på grund af det kraftige, beskyttende hylster. Men nøglen kan også modstå klude, varme og vand, så den er helt oplagt til den aktive tur.

LaCia RuggedKey benytter den hurtige usb 3.0-forbindelse, så data kan overføres med 150 megabytes per sekund. Desuden er der kryptering indbygget, så ingen kan læse indholdet uden at kende dit kodeord. Du kan på engelsk læse mere om RuggedKey her. De fås med plads til enten 16 eller 32 gigabytes, og den vejledende pris for den mindste lyder på 39,95 Euro svarende til omkring 299 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev