Cookie- og privatlivspolitik

Få endnu mere plads i skyen

Microsoft har omdøbt deres onlinelager fra SkyDrive til OneDrive, og med det nye navn kommer også muligheden for at få endnu mere plads til blandt andet fotos – helt gratis.

  • Dato: 20.02.2014

Microsoft har ændret navn på deres lager i skyen fra SkyDrive til OneDrive, og i forbindelse med navneskiftet får man nu mulighed for gratis at få mere plads end de syv gigabytes, man får som standard. Der er to måder at udvide pladsen på, så man kan få otte ekstra gigabytes og dermed i alt 15 gigabytes på tjenesten.

Den ene er at få andre til at tilmelde sig tjenesten. I så fald får man 500 megabytes per person, som tilmelder sig på ens opfordring, og vedkommende får også 500 megabytes ekstra. Man kan i alt få ti personer til at tilmelde sig og derved optjene ekstra fem gigabytes.

Den anden mulighed er at aktivere sikkerhedskopiering af filmrullen i sin smartphone, tablet-pc eller computer, så nye billeder taget med fx en smartphone automatisk bliver overført til OneDrive. Det kan man gøre via apps til Android og iOS, eller via de indbyggede funktioner i Windows og Windows Phone. Det giver ekstra tre gigabytes.

Har man brug for endnu mere plads, kan man betale sig fra det, og her hører OneDrive til i den billige ende sammenlignet med lignende tjenester som Dropbox og Google Drev. Ekstra 100 gigabytes koster fx 279 kroner om året.

SkyDrive, som altså nu har skiftet navn, er en integreret del af Windows 8, så hvis man har den nyeste version af firmaets styresystem og har oprettet en konto, kan computeren automatisk gemme dokumenter og billeder i en særlig mappe, der synkroniseres med tjenesten på nettet.

Navneændringen skyldes en strid mellem Microsoft og det britiske medieselskab BSkyB, som Microsoft tabte sidste, hvorefter Microsoft måtte skifte tjenestens navn

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev