Cookie- og privatlivspolitik

Overfør fotos trådløst

Takket være udbredelsen af ny teknologi, som fx trådløse kameraer, er det nu lettere og billigere at sende fotos fra kameraet til computeren kabelfrit. Her får du de tre bedste løsninger.

  • Dato: 06.10.2012

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du overfører fotos trådløst.

Trådløs overførsel af billeder er kommet for at blive. Teknologien, der tidligere var forbeholdt de få, er ved at blive hvermandseje, og det bliver stadig lettere at have med at gøre. Fjernsyn, mobiltelefoner, mikrobølgeovne og en masse andre instrumenter benytter radiobølger for at fungere. Det gælder også Eye-Fi-hukommelseskort samt kameraer med trådløs overførsel af billeder. Eye-Fi-kortene har indbygget antenne, som muliggør den trådløse transmission, og selv om rækkevidden på omkring 20 meter ikke er overvældende, er det alligevel tilstrækkeligt for de fleste.

Vi har udvalgt tre brugbare løsninger til at overføre billeder nemt og hurtigt. Den simple løsning er kameraer med indbygget wi-fi, den praktiske er de populære Eye-Fi-kort, og den professionelle er avancerede trådløse transmittere til spejlreflekskameraet. I denne artikel kan du se, hvordan de enkelte løsninger virker, og hvilke fordele de hver især har, så du kan vælge den rette til dit behov. Det kræver blot et trådløst hjemmenetværk.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev