Cookie- og privatlivspolitik

Overfør fotos trådløst

De nye hukommelses-kort med indbygget netværk kan straks overføre fotos trådløst til tablet, mobil eller computer. Det gør det let at dele dem på fotosites og sociale medier.

  • Dato: 25.09.2014

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Nikon D2H var det første kamera, som kunne tilbyde en trådløs overførsel. Det var i 2003 og foregik via modulet WT-1, som man skruede fast i bunden af kameraet.

I dag kan trådløse overførsler foregå via hukommelseskort, og da de har deres eget trådløse netværk, giver det et væld af muligheder. Det smarte er, at kortene virker alle steder, selv hvis du befinder dig i en skov uden adgang til et trådløst netværk. De danner selv et internet-hotspot, som din telefon, computer eller tablet kan finde i listen over tilgængelige netværk. Derefter er det blot at vælge netværket, og så er der hul igennem til kameraet, så du kan se billederne på din computer, tablet eller smartphone.

For at overføre fotos til din mobil kan du enten bruge en app eller benytte internettet. Nogle kort giver dig yderligere muligheder, som fx modellen Eyefi Pro X2, der byder på et program, som gør det muligt at overføre og gemme tunge raw-filer.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev