Cookie- og privatlivspolitik

Vildt billig backup

Microsoft tilbyder nu ubegrænset lagerplads på skytjenesten OneDrive for bare 549 kroner om året, og der følger mere med.

  • Dato: 28.10.2014

Der er godt gang i en priskrig på lagerplads på internettet, og nu trumfer Microsoft alle konkurrenterne. Med et abonnement på Office får man nemlig ubegrænset plads i tjenesten OneDrive. Det billigste abonnement hedder Office 365 Personal og koster 549 kroner om året.

Man får altså ikke bare ubegrænset lagerplads, men også programmer som Word, Excel, Outlook og PowerPoint med i prisen. OneDrive fungerer ikke kun som backup, men giver dig også adgang til alle filer via apps til smartphones og tablet-computere, og man kan tilgå filerne via OneDrives hjemmeside.

I Windows 8 har man en særlig OneDrive-mappe, og alle de filer, man gemmer her, bliver synkroniseret med tjenesten. OneDrive understøtter ikke bare jpeg-filer, men også en lang række raw-filer, så man kan se miniaturer af dem i apps, og når man besøger hjemmesiden.

Det nye tiltag lægger pres på konkurrenter som Google, hvor man ikke kan få ubegrænset plads. Hos Google Drev koster en terabyte 73,50 kroner om måneden, svarende til 882 kroner om året.

I løbet af de næste par måneder rulles den ekstra lagerplads ud til nye og eksisterende brugere af Office.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev