Cookie- og privatlivspolitik

Dell XPS 17 P09E

Dell er et onlinefirma, og alle deres bærbare computere kan udelukkende købes her.

  • Dato: 16.12.2011

Man vælger en basismodel, som kan udbygges via hjemmesiden, så den kommer til at matche éns behov. Vi fik en dejligt hurtig maskine, som vi må rose for has-tigheden. Også service kan fås fra almindelig, lovpligtig garanti til premium-support, hvor en tekniker stiller med sin værktøjskasse dagen efter, du har ringet. Selve basismaskinen hos Dell koster 6790 kroner, og den var blevet opgraderet på bedste vis. Skærmen er i alle tilfælde den samme med en glimrende høj lysstyrke. Kvalitetsmæssigt er den på et meget højt niveau, kun har den et svagt blåstik, og de mørkeste detaljer i skyggerne flyder sammen i sort. De er computerens to eneste ulemper i forhold til selve billedbehandlingen. Vi oplevede dog i flere perioder også en del blæserstøj, hvilket var ganske generende. Såvel mus som tastatur er behagelige at arbejde med, og JBL-højttalerne sikrer en udmærket lyd. Designet er yderst nøgternt, og strømforsyningen er én af testens mest kompakte med en fin, praktisk detalje, nemlig en anordning til at holde på den oprullede ledning. Men desværre var testmaskinen fyldt med meget irriterende dialogbokse for Dells eget software.

Bedømmelse 86%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 18
Bestil DIGITAL FOTOKonklusion:

Prisen er vel høj, selv når man ser på computerens ellers udmærkede funktioner. Men skærmens uheldige blåstik betyder, at den aldrig bliver det bedste valg til foto.

Læs mere om

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev