Cookie- og privatlivspolitik

Derfor skal du have Window 8 til fotos

Med det nye styresystem smelter Microsoft det bedste fra den traditionelle pc sammen med fordelene ved tablet-computere, så det bliver nemmere og sjovere at arbejde med fotos i Windows 8.

  • Dato: 24.02.2013

Hent låst indhold > klik her

Brugerfladen i Windows har været stort set uforandret siden 1995, men det er der blevet lavet godt og grundigt om på med den seneste udgave. Windows 8 byder nu på to forskellige brugerflader, som man nemt kan skifte imellem. Den nye brugerflade har store levende felter, der opdateres med fx nyheder eller dine seneste fotos, og selv om den er optimeret til brug med berøringsfølsomme skærme, kan man sagtens bruge mus og tastatur.

Det mest geniale træk i det nye styresystem er, at man lynhurtigt kan skifte til en traditionel brugerflade med Skrivebord og proceslinje. Det betyder nemlig, at man kan køre fulde versioner af programmer som Elements, Lightroom og Photoshop på en tablet-pc. Ud over at man kan have et fuldblods billedbehandlingsprogram med på farten, kan man også drage fordel af den berøringsfølsomme skærm, så det bliver endnu nemmere at billedbehandle. Og fordelene fra tablet-pc'erne sniger sig nu også over i stationære og bærbare. Mange nye computere med Windows 8 har nemlig - ud over mus og tastatur - berøringsfølsomme skærme.

Her kan du læse om de mange nye fordele i Windows 8. Du får også tips til at få det bedste ud af det nye styresystem.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev