Cookie- og privatlivspolitik

Digitizer og tablet smelter sammen

Japanske Wacom er kendte blandt billedbehandlere for deres digitale tegneplader. Nu er firmaet også klar med en tablet-pc, der kan bruges med Photoshop.

  • Dato: 20.08.2013

Vil man have ultimativ kontrol med musemarkøren på computeren, vælger mange at bruge en digital tegneplade, også kaldet en digitizer. Det er blandt andet en fordel i billedbehandlingen, da man meget præcist kan bruge alle maleværktøjerne. Wacom er traditionelt leveringsdygtige i digitizere af høj kvalitet, og nu laver firmaet også tablet-pc’er.

Den nye Cintiq Companion Hybrid fungerer som en traditionel digitizer med indbygget skærm, når man kobler den til computeren. Her kan man altså tegne direkte oven på fx Photoshops brugerflade. Når man tager stikket ud, fungerer Cintiq Companion Hybrid som en Android-tablet. Den har en Nvidia Tegra 4-processor og fås med 16 eller 32 gigabytes hukommelse.

Wacom er også klar med Cintiq Companion, som er en tablet-pc, der kan køre den fulde version af Windows 8, så man altså kan have blandt andet Photoshop med på farten. Processoren er en Intel Core i7, og den fås med en SSD-harddisk på 256 eller 512 gigabytes.

Skærmstørrelsen på begge modeller er 13,3 tommer, og opløsningen er 1920 x 1080 pixels. Der medfølger en holder samt en digital pen, der kan registrere tryk i 2048 niveauer, til begge, og man kan købe et tastatur som tilbehør. De nye tablet-computere skulle komme til salg i september

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev