Cookie- og privatlivspolitik

Ekstrem slank iMac med endnu bedre skærm

Apple har forbedret deres stærke alt-i-en computer, så der nu er markant færre refleksioner i skærmen. Der er også andre lækkerier til fotoentusiasten.

  • Dato: 24.10.2012

Den store iMac med en skærm på hele 27 tommer har altid budt på kontrastrige farver, men ikke alle har været lige vilde med skærmens glasoverflade, fordi den gav en del refleksioner fra omgivelserne. Men det har Apple nu gjort noget ved i den nyeste iMac.

Dels sidder skærmens pixels nu helt tæt på glasoverfladen, og dels har glasset fået en højteknologisk overfladebehandling, så refleksionerne mindskes med hele 75 procent ifølge Apple. Du kan også stole på farverne fra den nye skærm, idet alle bliver kalibreret individuelt på fabrikken.

Den nye iMac er desuden blevet markant tyndere, og resultatet vil uden tvivl pynte selv i en veldesignet dagligstue. Der er også kommet nye og stærkere processorer til, ligesom man kan vælge op til 32 gigabytes ram. Den store model på 27 tommer kommer til december og koster fra 14.599 kroner. Du kan læse mere om den nye iMac her.

Apple er også kommet med en lillebror til deres berømte iPad, nemlig iPad mini. Her er skærmen på 7,9 tommer, og den er med en tykkelse på blot 7,2 mm blevet 23 procent tyndere end storebror. Vægttabet er på hele 53 procent. iPad mini koster fra 2599 kroner, og du kan læse mere om den her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev