Cookie- og privatlivspolitik

Hop med på Windows 8 for småpenge

Hvis du køber en ny computer, har du mulighed for at få det kommende styresystem fra Microsoft til en ekstraordinær pris.

  • Dato: 01.08.2012

Microsoft er i fuld gang med at ligge sidste hånd på den næste generation af deres styresystem, som kommer på markedet i slutningen af oktober. Og det bliver rigtigt billigt at få glæde af alle nyhederne i Windows 8, hvis du har købt en ny computer den 2. juni eller senere.

Microsoft er nemlig klar med et helt særligt opgraderingstilbud, så du kan skifte fra det medfølgende Windows 7 til en pris på blot 119 kroner. Kravene er simple. Du skal have købt en ny pc i perioden mellem den 2. juni 2012 og 31. januar 2013, og den skal have Windows 7 installeret. Kun Windows 7 Starter Edition er ikke omfattet af tilbuddet. Du kan læse mere om det særlige tilbud her.

Windows 8 gør det slut med kedelige ikoner, lange stier og mapper fulde af uoverskuelige filer. Det hele tager udgangspunkt i en startskærm, der består af en række levende felter, der dækker over ens programmer. Man kan starte programmerne straks ved at klikke på dem, og man kan selv designe skærmbilledet på en ny og intuitiv måde. Microsoft er desuden i gang med at udvikle en foto- og videodel til Windows 8, så man nemt kan finde alle ens billeder uanset, om man vil tjekke dem fra fx smartphone eller computeren.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev