Cookie- og privatlivspolitik

HP dv7-6080eo

Den hurtige model dv7 kniber sig lige under de magiske 10.000 kroner. På papiret rummer denne præsentable computer alt, hvad der er brug for, inklusive HP-specialiteten en god fingerscanner, der sikrer, at kun personer med et godkendt fingeraftryk kan åbne maskinen.

  • Dato: 19.12.2011

Det er også værd at bemærke, at harddisken rummer en terabyte, altså 1000 gigabytes. Det er ikke for meget, hvis man optager i raw og video i Full HD. Batteriholdbarheden imponerer ikke, men maskinen lukker allerede ned, når der er otte procent tilbage på batteriet, så pc-nørder vil kunne justere sig til bedre holdbarhed. Musepladen er god, men knapperne går for stramt, mens tastaturet er behageligt at arbejde med. Det kan undre, at HP har givet F12-tasten en dobbeltfunktion, nemlig dels at være F12 og dels at slå netværket til og fra. Det er yderst upraktisk og svært at vænne sig til. Man vænner sig bestemt heller ikke til, at skærmen har en meget snæver betragtningsvinkel, hvis billedkvaliteten skal være i orden. Man skal kigge lige ind på den, så er farverne fine. Bare man ser den i en vinkel fra 15 grader, falder billedkvaliteten markant. Opløsningen er beskedne 1600 x 900 pixels. Vores dv7'er rummede desværre pop-op dialogbokse for HP's egen software, hvilket var forstyrrende.

Bedømmelse 84%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 18
Bestil DIGITAL FOTOKonklusion:

En attraktiv og veludstyret computer, men skærmen skuffer både på detaljegengivelse og betragtningsvinkel. Derudover er batteriholdbarheden testens dårligste.

Læs mere om

Relaterede artikler

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev