Cookie- og privatlivspolitik
new MacBook Pro

Ny MacBook Pro med ekstrem opløsning

Nu kan du nyde dine pletskud på farten med langt højere detaljegrad end før. Fotoentusiasten vil elske alt ved Apples nye bærbare – bortset fra én vigtig detalje.

  • Dato: 12.06.2012

Rigtig mange fotografer sværger til Apples bærbare MacBook Pro, når der skal billedbehandles på farten, og nu er modellen blevet endnu mere oplagt. Først og fremmest har skærmen på 15,4 tommer fået en ekstrem opløsning på hele 2880 x 1800 pixels, og denne høje detaljegrad gør, at øjet ikke længere kan ane hver pixels. Apple kalder det for Retina, og det kendes allerede fra iPhone og iPad.

Men det bliver bedre endnu. Skærmens kontrast er forbedret og refleksionerne dæmpet. Hastigheden er desuden skruet gevaldigt i vejret. Det skyldes to ting. Dels kommer MacBook Pro nu kun med de lynhurtige SSD-diske som standard, og dels er de udstyret med de nye Intel Core i7-processorer, der har hele fire kerner. Den bærbare vil derfor i langt de fleste tilfælde være lige så hurtig som en stationær.

Der er også et væld af tilslutningsmuligheder. Der er selvfølgelig den lynhurtige Thunderbolt, men Apple har også taget sig sammen og endelig tilføjet usb 3-stik. Endelig er den nye MacBook Pro blevet en letvægter til fototasken, da den blot er 1,8 tyk og vejer to kilo.

Alt er altså i den syvende himmel – bortset måske lige fra det med prisen. Den nye model med Retina-skærm på 15 tommer koster nemlig 17.599 kroner i standardudgaven. Du kan spare 3000 kroner ved at vælge en ordinær skærm eller gå hele vejen og give et pænt stykke over 20.000 kroner for en endnu hurtigere processorer og mere ram. Du kan læse meget mere om den nye MacBook Pro her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev