Cookie- og privatlivspolitik

Samsung NP-RF712

Samsungs store skærm er intet mindre end fremragende at arbejde ved. Farvegengivelsen er god og neutral, og der er fine detaljer i lyse og mørke områder.

  • Dato: 23.12.2011

Samtidig er lysstyrken testens bedste. Det betyder virkelig noget, når man sidder og arbejder i et lyst lokale. Når man er færdig med billedbehandlingen, kan man se 3-d-film, da der medfølger et enkelt sæt 3-d-briller. NP-RF712 har en imponerende lysstyrke, hvilket er den hidtil bedste på en bærbar computer, der kan vise 3-d. Set i det lys er det ganske imponerende, at Samsungs batteri med seks celler er et af dem med den bedste holdbarhed. Det er værd at bemærke, at også harddiskkapaciteten er blandt testens bedste. Den er endda stærkere, da den har to harddiske på hver 500 gigabytes. Det giver en ekstra sikkerhed, hvis den ene skulle bryde sammen, at man stadig har den anden og kan gemme vigtige data her. Der er ikke FireWire-indgang, men ellers stort set alt, inklusive to usb 3.0-indgange. Tastatur og mus fungerer fint. De er designet på bedste vis, oplyst bagfra og er alt i alt en fornøjelse at arbejde med. Samsung NP-RF712 leveres i et nydeligt finish, der changerer diskret i bordeaux toner. Og som en ekstra detalje er strømforsyningen testens mindste og letteste. Alt i alt er den en fornøjelse at benytte.

Bedømmelse 90%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 18
Bestil DIGITAL FOTOKonklusion:

NP-RF712 er veludrustet, hurtig og en fornøjelse at bruge med sit velfungerende tastatur. Men det er den lyse skærm med præcise farver, der gør den til testvinder.

Læs mere om

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev