Cookie- og privatlivspolitik

Sony Vaio PCG-81312M

Sony stillede med testens lækreste computer, der tilmed var ganske hurtig. Den faldt dog fuldstændig igennem, da vi begyndte at billedbehandle.

  • Dato: 21.12.2011

For det første er skærmen markant mindre end de øvrige. 16,0 tommer svarer til 36,4 cm i bredden, mens 17,6 tommer svarer til 38,2 cm. Desuden er skærmen mørk. Lysstyrken kan justeres, men man skal ikke langt over normalindstillingen, før nuancerne i billedernes højlys forsvinder. Værst er det dog, at farvegengivelsen har et massivt gulstik, der ikke kan justeres væk. Det får især hudtoner fra nettet og på video til at se godt ud, men skal man selv billedbehandle, er en løs skærm uundværlig. Det samme gælder en løs mus, da knapperne på den indbyggede går alt for stramt. Tastaturet er derimod lækkert, og det er baggrundsbelyst, hvilket er en stor fordel, hvis man fx skal bruge den i et svagt oplyst lokale. På plussiden tæller også, at Sonys model har en indbygget Blu-ray brænder, så man kan lave sine videoer i Full HD helt færdige i én arbejdsgang. Det er også en styrke, at batteriholdbarheden er testens bedste. En fordel ved den lille skærm er, at Vaio'en er nogle centimeter mindre og i snit et halvt kilo lettere end testens øvrige. Strømforsyningen fylder og vejer derimod som en mursten.

Bedømmelse 76%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 18
Bestil DIGITAL FOTOKonklusion:

I mange sammenhænge vil den præsentable Vaio gøre det godt, men til billedbehandling er den ubrugelig på grund af skærmens kraftige, gullige farvestik.

Læs mere om

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev